ကြက်မောက်သီးမှာချိုတဲ့အရသာရှိလို့
လူတိုင်းနီးပါ ကြိုက်မယ်လို့ ထင်ပါတယ်။ကြက်
မောက်သီးမှာဆေးဘက်ဝင်အသီးတစ်ခုလို့
ဆိုရလောက်အောင် ကျန်းမာရေးအတွက် အ
တော်လေးအထောက်အကူဖြစ်စေတဲ့ အာနိသင်တွေရျိပါတယ်။
ကြက်မောက်သီးမှာကိုလက်စထရောဓာတ်ကို
လျှော့ချပေးနိုင်တဲ့အပြင် ကင်ဆာဆန့်ကျင်
နိုင်တဲ့ ဂုဏ်သတ္တိများပါရှိပါတယ်။
ဒါ့အပြင် ရောင်ရမ်းမှုကို လျှော့ကျစေပြီးဆီးချိုရောဂါ
သွေးတိုးရောဂါနှင့် အခြားနာမကျန်ရောဂါများအတွက်
အထူးပင်ကောင်းမွန်ပါတယ်။
ဒါ့အပြင် အသားအရည်အတွက် ကောင်းမွန်စေတဲ့
ဆေးစွမ်းတစ်လက်လည်းဖြစ်ပါတယ်။
အာဟာရဓာတ်များကိုပေးစွမ်းပြီးမောပန်းနေချိနမှာစားသင့်တဲ့အသီးတစ်မျိုးဆိုရင်
လည်းမမှားပါဘူး။ဒါကြောင့် ကြက်မောက်သီးဟာအစားစာတစ်ခုဖြစ်လို့
မှီဝဲပေးသင့်
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
No comments:
Post a Comment