ခရမ်းသီးဟာဆိုရင် ဟင်းချက်ပြုလုပ်စားနိုင်သော
အသီးအနှံများထဲမှ တစ်မျိုးဖြစ်
ပါတယ်။ခရမ်းသီးမှာ လူတွေအတွက် ကျန်းမာရေးကောင်းကျိုးများစွာ
ပေးကြောင်း
သိရပါတယ်။ခရမ်းသီးမှ ရရှိနိုင်တဲ့
ကျန်မာရေး ကောင်းကျိုးတွေကတော့....
(၁)ကိုလက်စထရော ဓာတ်ကို လျှော့ချပေးပါတယ်။
(၂)နှလုံးရောဂါရှိသူများ ပုံမှန်စားသုံးသင့်ပါတယ်။
(၃)ဝမ်းဗိုက်အတွင်းမှာ ဖြစ်တဲ့
အနာတွေမဖြစ်အောင် ကာကွယ်ပေးပါတယ်။
(၄)အာရုံကြောရောဂါများအတွက် ကောင်းမွန်ပါတယ်။
(၅)ကူးစက်ရောဂါများကိုလည်း ကာကွယ်ပေးပါတယ်။
(၆)ကင်ဆာရောဂါ မဖြစ်အောင် ကာကွယ်ပေးနိုင်စွမ်းရှိပါတယ်။
(၇)မှတ်ညဏ်ပိုမို ကောင်းမွန်စေပါတယ်။
(၈)သွေးများကိုလည်း သန့်ရှင့်စင်ကြယ်စေနိုင်ပါတယ်။

No comments:
Post a Comment